Валута: Лева

Версията на магазина не се администрира! Моля ползвайте разширение shop.mlsport.bg за да посетите новият ни онлайн магазин.

Вашата кошница е празна!

Polar® уред за измерване на сърдечната честота "FT60M Black White"

Polar® уред за измерване на сърдечната честота "FT60M Black White"
Polar® уред за измерване на сърдечната честота "FT60M Black White"Polar® уред за измерване на сърдечната честота "FT60M Black White"
Модел: 2401906
Бонус точки:
Наличност: Срок на доставка 2 седмици

Polar® уред за измерване на сърдечната честота "FT60M Black White"

Polar® уредът за измерване на сърдечната честота "FT60M Black White" е приспособление на амбициозни спортисти. Уредът предлага автоматична настройка на целевата зона на сърдечната честота, средна и максимална стойност на сърдечната честота, ръчна целева зона, измерване на изразходваните калории и сравняването им с процента на мазнините в тялото, Polar OwnCode® (5 kHz), Polar STAR тренировъчна програма, възможност за връзка с компютър, анализ на тренировката. Измерва също времето, разстоянието, скоростта, темпото. Възможност за запазване на данните за общо 100 седмици тренировки. Батерията на уреда се сменя изключително лесно. Осветление на дисплея. Показване на датата и седмицата от годината. Текст на английски, немски, финландски, френски, португалски, испански и италиански. Заключване на бутоните. Аларма. Може да се ползва на до 30 м дълбочина под вода. Две времеви зони.