Валута: Лева

Версията на магазина не се администрира! Моля ползвайте разширение shop.mlsport.bg за да посетите новият ни онлайн магазин.

Вашата кошница е празна!

Комплект количка за маркиране на футболни терени "Champ" плюс туба с боя

Комплект количка за маркиране на футболни терени "Champ" плюс туба с боя
Комплект количка за маркиране на футболни терени "Champ" плюс туба с бояКомплект количка за маркиране на футболни терени "Champ" плюс туба с боя
Модел: 3065815
Бонус точки:
Наличност: Срок на доставка 2 седмици

Комплект количка за маркиране на футболни терени "Champ" плюс туба с боя

Количка за мокро маркиране на линии за футболни терени "Champ" плюс безплатна туба с боя на стойност 82 евро. С електрическа помпена система и два резервоара от по 13 литра. С акумулаторна батерия. Стоманена рамка, боядисана с прахово покритие. Лесно почистване. Издръжлива на неблагоприятни атмосферни условия. Тегло 25 кг. Малките части са поцинковани. С 4 пълни с въздух гуми, o 26x8,5 cм. Ширината на линиите, които може да се маркират с тази количка, е между 50 и 120 мм. Заедно с количката се доставят фуния за наливане на боята и сито. С възможност да напълните единия резервоар с боя, а другия с вода, за да почистите системата, след като приключите работата си. Всеки от двата резервоара има отделно кранче и може лесно да се свали от рамката. Налягане: 4,8 бара, произвеждано от електрическата помпа (12 V, 2,1 A). Помпата лесно се изключва чрез копче на кормилото. За един футболен терен са ви необходими около 1,5-2 кг боя. Боята прониква до корените на тревата и остава видима около 4 седмици.