Валута: Лева

Версията на магазина не се администрира! Моля ползвайте разширение shop.mlsport.bg за да посетите новият ни онлайн магазин.

Вашата кошница е празна!

Доставка

 УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА


1. Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от „М и Л Спорт” ООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща обратно в офиса на куриера до поискване от Клиента.


2. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на стоката.


3. Разходите за доставка се поемат от потребителя, като цената зависи от неговото местоположение, както и срока за доставка по схемата на куриера. Ако потребителят заяви доставка в рамките на България и стойността на покупката е над 500 лв., то доставката е за сметка на „„М и Л Спорт”” ООД.


4. „М и Л Спорт” ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.


5. Срокът на доставка е според избраната куриерска тарифа. При липса на складова наличност „М и Л Спорт” уведомява Клиента по телефон или е-майл в рамките на един работен ден след постъпването на поръчката.